top of page

Onze modellen stellen zich voor!

IMG_1112.jpeg

Lotte

Hoi, mijn naam is Lotte, ik ben 28 jaar en ik ben 1.71m lang. In het dagelijks leven ben ik fulltime zzp'er en influencer, en creëer ik lifestyle- en beautycontent op onder andere YouTube en Instagram. En ik ben gek op de kleding en sieraden van Commemoi.nl! Charlotte en ik kennen elkaar via youtube en zijn in korte tijd goede vriendinnen geworden. Ik vind het super om model te staan voor Commemoi!

Instagram: https://www.instagram.com/lottelovesbeauty.nl

Floor

Hi, mijn naam is Floor en ik ben 17 jaar. Ik ben 1.69m lang. In het dagelijks leven ben ik student en werk ik als content creator bij een kledingbedrijf. Ook maak ik content op YouTube en Instagram. Ik ken Charlotte via youtube en instagram en vind de items van Commemoi.nl fantastisch, dus daarom vind ik het super leuk om model te staan! Je ziet de items van Commemoi ook veel op mijn instagram verschijnen.

Instagram: https://www.instagram.com/floordelver

21-2-19-3329.jpg
27-1-19-4352.jpg

Charlotte

Hoi, ik ben Charlotte, 25 jaar en de eigenaresse van Commemoi. Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn vriendinnen model te staan en foto's te maken voor mijn eigen webshop! Naast het runnen van deze webshop werk ik 4 dagen in de week als juf en heb ik ook mijn eigen youtube-kanaal, waarop ik vooral weekvlogs maak. 

Instagram: https://www.instagram.com/charlotteblitzblum

13-10-18-5614_edited.jpg

Susanna

Hoi, ik ben Susanna, 21 jaar en ik kom uit Mexico. Ik spreek al een beetje Nederlands, want ik woon nu 2,5 jaar in Nederland, vanwege mijn studie aan de UVA. Ik hou van vogels en overdrijven. Charlotte is mijn nicht en ook een hele goede vriendin. Ik ben altijd verliefd op Charlotte's outfits.

Instagram: https://www.instagram.com/susanna_kluiver

bottom of page