top of page

Hoe werkt het?

Bij Commemoi bieden wij een cadeauservice aan. Je kunt ieder item op de site door ons laten inpakken in inpakpapier voor €1,50,- per cadeau. Bestel je bijvoorbeeld een ketting, een ring en een armband en wil je deze samen laten verpakken, dan hoef je de service maar 1 keer aan je winkelmandje toe te voegen en betaal je gewoon €1,50. Wil je cadeautjes los verpakt hebben? Bestel de service dan meerdere keren. Kies je verschillende soorten papier? Vermeld dan in de notities welk cadeautje je in welk papier verpakt wilt hebben!

 

Daarnaast verkopen wij sieradenzakjes en sieradenkaartjes met of zonder sieraad eraan. Onze sieradenkaartjes zijn hip, cute, betaalbaar & perfect om jouw cadeautje af te maken, voor jezelf of voor een ander!

Hoe werkt het? Als je een leeg sieradenkaartje bestelt dan ontvang je jouw sieradenkaartje zoals op de foto, dus zonder sieraad eromheen.

Je knipt het kaartje aan beide kanten in en vervolgens wikkel je er een verstelbaar armbandje of kettinkje omheen. Je kunt er ook voor kiezen om earstuds door het kaartje heen te prikken, mega cute! Je kunt dit doen met items uit deze shop of natuurlijk gewoon met items die je ergens anders hebt gekocht! Helemaal leuk :) Twijfel je of het sieraad dat jij om een sieradenkaartje heen wil wel om het kaartje heen past? Contact ons! Je kunt je sieraad dan in een sieradenzakje verpakken en het kaartje zonder sieraad gebruiken, dus puur als kaartje :) 

Wil je dat wij een sieraad om een sieradenkaartje heen doen en deze in een zakje verpakken? Dit kan tegen een toeslag van €1,-, als je bij ons een sieraad + een sieradenkaartje hebt besteld! Kies dan voor de optie: 'ik wil het kaartje met jullie aangeboden service'. Wij zullen het sieraad dan om jouw kaartje heen doen en deze in een zakje inpakken. Ook kunnen we iets op je kaartje schrijven. Schrijf dan bij het afrekenen in de notities wat jij wilt dat wij erop schrijven en je cadeautje is klaar! Dan kun je het zelfs direct naar de juiste persoon laten verzenden. Easy peasy!

Let op: dit is dus iets anders dan de service voor €1,50,- waarbij wij jouw cadeautje in inpakpapier verpakken.

 

De sieradenkaartjes kun je ook zonder sieraad eromheen bestellen! Dus gewoon als een leuk en origineel kaartje voor een ander. 

bottom of page