top of page

Over commemoi

06-1-19-0237.jpg

Hi!

 

Welkom op commemoi.nl. Ik ben Charlotte Blitzblum, de eigenaar van deze webshop. 

Naast het zijn van youtuber én juf van groep 5 run ik deze webshop met heel veel liefde, passie en plezier. 

 

Op commemoi.nl vind je hippe sieraden, accessoires en kleding tegen betaalbaree prijzen. Heel veel verschillende items in verschillende prijscategorieën, voor ieder wat wils. Door sieraden en accessoires aan je outfit toe te voegen, maak je je look met een simpele stap compleet, ook als je een outfit al tig keer gedragen hebt. Combineer je outfit met jouw nieuwe sierraad en straal met je nieuwe look!

Sinds 16 augustus 2018 verkopen wij ook kleding in onze webshop. Ik ben in mijn leven altijd op zoek naar de leukste kledingstukken en daarom is het des te leuker dat ik deze kleding items nu ook in mijn eigen webshop kan verkopen. 

In de collectie vind je items die ik heb gespot en ingekocht op de tofste plekjes. Op deze manier vind je in deze shop de meest trendy items terug, die ik met zorg, liefde en passie voor jou heb samengesteld, zodat jij ze in een handomdraai kunt shoppen. 

Comme moi, comme toi.

Have fun! 

Liefs,
Charlotte.

(Wil je meer over mij te weten komen? Volg mijn leven dan in de weekvlogs op mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCy68K7aNXwVsszVV8Cy1vZA

bottom of page